Tuin van de Toekomst van start!

Deel dit artikel

16-08-2021
2 minuten

Tuin van de Toekomst van start!

De eerste driedaagse van Tuin van de Toekomst is van start! Veertig kinderen van 6 t/m 14 jaar gaan door middel van een unieke Real Life Game van drie dagen op zoek naar een nieuwe balans in de wereld.

Tuin van de Toekomst

Aarde laat voor het eerst in eeuwen haar stem horen. Ze geeft aan dat het zo niet langer kan met de mensen op aarde. Ze hebben het natuurlijk evenwicht te veel verstoord. Ze gaat daarom een belangrijke beslissing maken: Mogen de mensen wel blijven? Aarde is op zoek naar kinderen die haar vertrouwen kunnen terugwinnen. Lukt het ze de aarde te redden?

Deze game wordt gespeeld bij Forte Experience op de Berenkoog in Alkmaar én in de tuin van Hortus Alkmaar. De eerste driedaagse is van 16 t/m 18 augustus 2021. De tweede driedaagse is van 19 t/m 21 augustus 2021. En beide edities zijn uitverkocht!

Ontwerpen van een duurzame toekomst

Tuin van de Toekomst is een Real Life Game over duurzaamheid, waarin veertig kinderen een duurzame toekomst ontwerpen. Via theaterstukken, escaperoom-elementen, inspirerende workshops en door met anderen op onderzoek uit te gaan, ontdekken de kinderen steeds meer hoe de aarde gered kan worden. Acteurs en workshopleiders begeleiden de kinderen deze drie dagen op een inspirerende en onderzoekende wijze. En Janouk Kelderman, bekend van tv, komt de derde dag het evenement op een toffe manier afsluiten!

Meer informatie over Tuin van de Toekomst vind je hier.

Tuin van de Toekomst is georganiseerd door Forte Experience in samenwerking met Hortus Alkmaar en mede mogelijk gemaakt door Exp. Inc, De Ondernemerstuin en KidsKonnect.