Vieren door te doen!
Vieren door te doen!
Vieren door te doen!
Vieren door te doen!
Vieren door te doen!
Vieren door te doen!

Deel dit artikel

18-10-2019
1 minuut

Vieren door te doen!

Vijftig jaar geleden werd de basis voor Forte Kinderopvang gelegd een halve eeuw verder hebben we nog niets van dit pioniersschap verloren. Een mijlpaal om bij stil te staan en dat doen we dan ook het hele jaar. Na een fantastisch feest voor kinderen en ouders in Theater Cool en een feestavond voor collega’s in het AFAS Stadion was het op donderdag 17 oktober de beurt aan onze relaties en genodigden om deze mijlpaal met ons te vieren.

De maatschappij verandert door technologie en digitalisering van een industriële naar een kennis- en netwerksamenleving. Gevolg is dat meer mensenwerk wordt gedaan door computers, robots en ict gebruik. Werk verandert, functies veranderen. De volwassenen van de toekomst hebben 21-eeuwse vaardigheden nodig om hierop voorbereid te zijn. Aan ons de taak hen hierin te begeleiden. Daarom stonden de 21th century skills deze middag centraal! Techexpert Vivianne Bendermacher nam ons op een inspirerende wijze mee in de wereld van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Vervolgens was het aan de aanwezigen zelf om aan de slag te gaan en te proeven van de 21th century skills middels het volgen van interactieve workshops: van robots bouwen tot programmeren en 3D printen: er wel volop beleefd!

We kijken terug op een inspirerende en actieve middag met veel relaties en genodigden, waarbij iedereen met eigen ideeën en visies op de (nabije) toekomst de middag heeft afgesloten.