Warme maaltijden

Deel dit artikel

01-06-2021
2 minuten

Warme maaltijden

We gaan op smaakavontuur! Spelenderwijs nemen we kinderen mee op in hun smaakontwikkeling, en ondertussen genieten de kinderen ook nog van een gezonde en gevarieerde warme maaltijden. En het scheelt ouders ook nog eens in het spitsuur tijdens het eten! Bij meerdere vestigingen bieden we een gezonde warme maaltijd aan, tegen een kleine vergoeding.

Met plezier gezond eten

De maaltijden worden verzorgd door Madaga. Kinderen worden spelenderwijs meegenomen in hun smaakontwikkeling door te proeven, te ruiken, te voelen en te leren. Door samen op smaakavontuur te gaan, leren we de kinderen met plezier gezond eten! Zien eten, doet eten. Bovendien ontstaan er zo nieuwe rituelen rondom het eetmoment; samen de tafel dekken, opscheppen, maar ook tafelmanieren worden geoefend.

Geïnteresseerd in het afnemen van een warme maaltijd?

Bied jouw vestiging een warme maaltijd aan? Bekijk het hier. Ouders die nu nog geen warme maaltijd afnemen en hier meer over willen weten, kunnen ook meer informatie vinden onder het kopje “warme maaltijden” op de informatiepagina’s in de Ouderapp. (ga naar “Mijn locatie” en klik op de naam van je vestiging).Daar vind je ook de link om je kind op te geven voor de warme maaltijd op jouw vestiging.

Ouders die al een warme maaltijd afnemen: wijzigingen doorgeven

Voor ouders die al een warme maaltijd afnemen wordt vanaf nu het makkelijker om wijzigingen door te geven. Heb je wijzigingen in bijvoorbeeld de deelname dagen of met betrekking tot allergieën? Geef deze dan online aan ons door via deze link. Deze vind je ook onder het kopje “Warme maaltijden” op de informatiepagina’s in de Ouderapp.  (ga naar “Mijn locatie” en klik op de naam van je vestiging).

Daar vind je trouwens ook het weekmenu!

Waar staan de informatiepagina’s?

Ga in de Forte Ouderapp onderin naar “Mijn Locatie”. Scroll helemaal naar beneden en klik op de naam van je vestiging. Kies in het menu voor de informatie die je zoekt. In dit filmpje wordt e.e.a. ook nog eens uitgelegd.