Forte start een BSO 7+ bij VV Bergen
Forte start een BSO 7+ bij VV Bergen
Forte start een BSO 7+ bij VV Bergen

Deel dit artikel

23-05-2024
1 minuut

Forte start een BSO 7+ bij VV Bergen

Met ingang van 2 september start BSO De Kiefthoek, een samenwerking van Forte Kinderopvang en V.V. Bergen. Bestuurders van beide organisaties zetten woensdag 22 mei jl. hun handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst. In plaats van met champagne werd dit gevierd met een aantal gloednieuwe voetballen!

Bij deze BSO krijgen kinderen alle ruimte om te bewegen. Een van de sportvelden kan door de kinderen gebruikt worden voor sport en spel. Naast sport biedt BSO De Kiefthoek een rijk aanbod aan activiteiten, waarbij er rekening gehouden wordt met de 7+ leeftijd en belangstelling van de kinderen.

De kantine van de club wordt aangepast aan de behoeftes van de BSO kinderen. Hier is ruimte om te eten en te drinken na school, maar ook om bijvoorbeeld creatief bezig te zijn. Met deze uitbreiding binnen het Forte BSO aanbod in Bergen ontstaat een mooie afwisseling tussen de reguliere BSO en een sportieve BSO.

BSO De Kiefthoek biedt tijdens schoolweken op maandag, dinsdag en donderdag opvang vanaf eindtijd van de verschillende scholen tot 18.30 uur. Er is ruimte voor 24 kinderen van 7 jaar en ouder.

Binnenkort is er meer informatie over de nieuwe BSO te vinden op onze website.