NIEUW

Deel dit artikel

14-08-2020
2 minuten

NIEUW

Nieuw bij Forte Kinderopvang! Vanaf aanstaande maandag 17 augustus gaat er een aantal nieuwe of gewijzigde Forte vestigingen van start!

CASTRICUM:

BSO Montessori en Peuterklas Montessori 

In Castricum starten we met BSO Montessori en Peuterklas Montessori bij Montessorischool Castricum, die na zomervakantie gevestigd is in het gebouw aan de Sokkerwei. Dat betekent dat onze BSO en de Peuterklas ook mee verhuizen naar het nieuwe gebouw. Vanaf 17/8 krijgt BSO Koekoeksbloem daarmee een nieuwe naam: BSO Montessori. De Peuterklas Montessori behoudt in het nieuwe gebouw gewoon zijn oorspronkelijke naam. De in hetzelfde kindcentrum gevestigde BSO De Boomhut blijft daarnaast gewoon bestaan, en op zijn eigen plek.

Kinderdagverblijf De Speelboom 

Hij was al even van start, maar vanaf 17/8 officieel onder een eigen, nieuwe naam: het kinderdagverblijf aan de Sokkerwei gaat Kinderdagverblijf De Speelboom heten! Het KDV is gevestigd in de (voormalig) Sokkerwei school, waar na de zomervakantie de Montessorischool van start gaat. Op deze locatie kunnen de kinderen heerlijk koken, buitenspelen op het plein, gymmen in de gymzaal en toneelspelen op het podium in de aula!

BSO De Kustlijn

Ook in Castricum gaat BSO De Kustlijn op de gelijknamige basisschool van start! Basisscholen De Klimop en Sokkerwei zijn na de zomervakantie gefuseerd en gaan in het gebouw van De Klimop verder onder de nieuwe naam. De BSO, die in het huidige Klimop gebouw is gevestigd, wijzigt daarom per 17/8 ook van naam en wordt BSO De Kustlijn. De BSO blijft in de eigen ruimte, en richt zich net als nu nog steeds op kinderen van 7 jaar en ouder van de school.

HEILOO:

Kindcentrum De Duif

In Heiloo gaan we samen met obs De Duif met onze peuteropvang en BSO verder in Kindcentrum De Duif. Hier krijgen kinderen onderwijs en opvang van kindprofessionals die samen een team vormen. Ook worden de activiteiten in het kindcentrum op elkaar afgestemd. Op deze manier zorgen we voor een doorgaande lijn op drie niveaus: onderwijs, opvang en ouders. Zo voelen kinderen zich meer op hun gemak en kunnen zij zich beter ontwikkelen. Hiertoe is ook een gezamenlijk pedagogisch beleid voor het kindcentrum ontwikkeld. Vanaf de start van het nieuwe schooljaar gaan BSO en POV Mariënstein, onderdeel van het nieuwe Kindcentrum, dan ook verder onder de naam BSO De Duif en Peuteropvang De Duif. Meer info vind je hier!

EGMOND:

Kinderdagverblijf De Zeesterretjes

In Egmond aan Zee start vanaf 17 augustus 2020 ons nieuwe kinderdagverblijf De Zeesterretjes. Het nieuwe kinderdagverblijf wordt gecombineerd met Peuteropvang De Zeesterretjes in basisschool De Driemaster en krijgt dezelfde naam mee. Zo hebben ouders van kinderen tot 0-4 jaar vanaf 17 augustus een kinderdagverblijf in eigen dorp! Meer info vind je hier!