Nieuwe Meerjarenstrategie Forte Kinderopvang

Deel dit artikel

06-07-2021
2 minuten

Nieuwe Meerjarenstrategie Forte Kinderopvang

De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met het vormgeven van onze toekomst. In onze nieuwe Meerjarenstrategie hebben we de koers uitgezet die we van 2021 tot en met 2025 willen gaan varen.

Bij Forte willen we alle kinderen de beste basis geven voor de toekomst. En ervoor zorgen dat zij de nieuwsgierigheid die zij hebben hun leven lang blijven ontwikkelen en benutten. Dit vormt de basis van onze Meerjarenstrategie, waarin we de koers hebben uitgezet die we tot en met 2025 willen varen. Hierin spelen duurzaamheid en innovaties een hele grote rol.

Onze nieuwe toekomst hebben we ingericht samen met onze medewerkers, clustermanagers en Raad van Toezicht, maar óók samen met een afvaardiging van onze kinderen. Zij hebben ook inspraak in onze plannen. Want kinderen zijn de leiders en veranderaars van de toekomst: de toekomstbouwers.

Meerjarenstrategie in beeld
Hieronder zie je onze Meerjarenstrategie gevat in een illustratie. Zo krijg je een goed beeld van onze plannen voor de jaren 2021-2025 en wat deze bijdragen aan de ontwikkeling van je kind! Deze kun je hier ook openen in een PDF.

De komende zomervakantie beginnen we al met onze nieuwe koers, binnen de KDV en BSO thema’s “Toekomstbouwers”, “Red de insecten” en “Geef het een tweede kans (recycle)!”. Ook starten we deze zomer met onze nieuwe Forte Experience Toolbox, waarmee de kinderen verschillende games, opdrachten en puzzels kunnen spelen die binnen een verhaallijn passen. Wij hebben enorm veel zin om deze reis naar de toekomst te beginnen!

Forte Meerjarenstrategie