Fortewaarden

Forte heeft eigen kernwaarden vastgesteld: de Fortewaarden. Deze waarden staan in verbinding met onze pedagogische (STER) waarden van ons pedagogisch beleid. De pedagogische STER waarden zijn het kompas voor het uitvoeren van ons pedagogisch handelen; de Fortewaarden zijn de leidraad voor het dagelijks handelen binnen Forte Kinderopvang. Aan de basis van zowel de STER- als de Fortewaarden staat de missie  “Samen het beste uit jezelf halen”. De Fortewaarden geven richting aan onze hele organisatie.

Veilig:

Forte biedt een veilige omgeving om in op te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Welkom:

Door in te spelen op de behoeften van kinderen en hun ouders zorgen we ervoor dat ze zich welkom voelen bij Forte. Daarbij overtreffen we graag ieders verwachtingen.

Groei:

Forte zet alle talenten en vaardigheden die ze in huis heeft in om kinderen en hun ouders het beste uit zichzelf te laten halen. Bij ons mag je worden wie je bent.

Lef:

We kijken verder dan onze neus lang is. We denken graag buiten de vaste kaders en nemen de vrijheid om te zoeken naar de beste oplossing. Als we denken, weten of voelen dat iets kan bijdragen aan de ontwikkeling en het welzijn van een kind, realiseren we dit.