Oudercommissies bij Forte Kinderopvang

De Oudercommissie vertegenwoordigt de belangen van de kinderen en ouders/verzorgers van de kdv’s , pov’s en bso’s. Per vestiging kan er een oudercommissie actief zijn. Tot nu toe hebben binnen de regio’s de oudercommissieleden ervoor gekozen om de oudercommissies van de diverse kinderopvangvoorzieningen samen te voegen tot een oudercommissie van die regio. Oudercommissies zijn vrij in deze keuze.

Wat doet de oudercommissie?

Als lid van de oudercommissie:

 • overleg je met de clustermanager van de regio (ongeveer twee à drie vergaderingen per jaar
 • adviseer je Forte Kinderopvang gevraagd en ongevraagd
 • bevorder je de communicatie met ouders en medewerkers
 • onderhoud je contacten met andere ouders

Meer informatie?

 • Aanmelden kan via onderstaand inschrijfformulier. Ook kun je contact opnemen met de voorzitter van de Oudercommissie. Kijk voor meer informatie bij de OC van jouw regio.
 • Vervolg na aanmelding:
  – Na aanmelding als geïnteresseerde ouder word je door de voorzitter van de oudercommissie uitgenodigd voor kennismaking en het bijwonen van een vergadering.
  – Tijdens de vergadering krijg je informatie over de taken/tijdsbesteding en wordt door alle partijen besloten tot officiële toetreding.
  – Na officiële toetreding ontvang je vanuit Forte Kinderopvang meer informatie en krijg je toegang tot de oudercommissie groep via de Plek intranet/app om elkaar te informeren, te communiceren en samen te werken.

Voor vragen en meer informatie kun je terecht bij de centrale contactpersoon Oudercommissies van Forte Kinderopvang, op 0251-658058 of per mail susangoudsblom@fortekinderopvang.nl.

Inschrijven lid Oudercommissie


 • Ik meld me aan als geïnteresseerde voor de OC van:

Susan Goudsblom
Susan Goudsblom
Relatiebeheer ouders
Betrokken ouders zijn voor ons enorm waardevol. Met elkaar komen we tot verbeteringen om zo het beste aanbod voor onze kinderen te realiseren. Twijfel dus niet en meld je aan als lid van de Ouder Commissie in jouw regio of locatie!