Oudercommissies

Oudercommissies bij Forte Kinderopvang

De Oudercommissie vertegenwoordigt de belangen van de kinderen en ouders/verzorgers van de kinderdagverblijven, peuteropvang en BSO’s. Door een goede en fijne samenwerking met de oudercommissies en informatie met elkaar te delen ontstaat er wederzijds vertrouwen en begrip. De betrokkenheid van zoveel mogelijk ouders zorgt voor betere besluiten en komen we samen tot verbeteringen om het beste aanbod voor onze kinderen te realiseren. Binnen de Ouderapp vinden onze ouders de actuele informatie over hun oudercommissie.

Wat doet de oudercommissie?

Leden van de Oudercommissie:

 • overleggen met de clustermanager van de regio (ongeveer twee à drie vergaderingen per jaar)
 • adviseren Forte Kinderopvang, gevraagd en ongevraagd
 • bevorderen de communicatie met ouders en medewerkers
 • onderhouden contacten met andere ouders

Waar vind ik de Oudercommissie?

Alle informatie over de Oudercommissie van jouw vestiging vind je in de Ouderapp bij de informatiepagina’s. Deze vind je via “Mijn Locatie”, (scroll eventueel naar beneden) en klik op de naam van je vestiging. Selecteer vervolgens het kopje “Jouw Oudercommissie”.

Aanmelden voor de Oudercommissie?

 • Aanmelden kan via onderstaand inschrijfformulier. Ook kun je contact opnemen met de voorzitter van de Oudercommissie. Kijk voor meer informatie bij de informatiepagina’s in de Ouderapp onder “Mijn Locatie”.
 • Vervolg na aanmelding:
  – Na aanmelding als geïnteresseerde ouder word je door de voorzitter van de oudercommissie uitgenodigd voor kennismaking en het bijwonen van een vergadering.
  – Tijdens de vergadering krijg je informatie over de taken/tijdsbesteding en wordt door alle partijen besloten tot officiële toetreding.
  – Na officiële toetreding ontvang je vanuit Forte Kinderopvang meer informatie en krijg je toegang tot de oudercommissie groep via de Plek intranet/app om elkaar te informeren, te communiceren en samen te werken.

Voor vragen en meer informatie kun je terecht bij de centrale contactpersoon Oudercommissies van Forte Kinderopvang, op 0251-658058 of per mail susangoudsblom@fortekinderopvang.nl.

Inschrijven lid Oudercommissie


 • Ik meld me aan als geïnteresseerde voor de OC van:

Susan Goudsblom
Susan Goudsblom
Susan Goudsblom
Relatiebeheer ouders
Betrokken ouders zijn voor ons enorm waardevol. Met elkaar komen we tot verbeteringen om zo het beste aanbod voor onze kinderen te realiseren. Twijfel dus niet en meld je aan als lid van de Oudercommissie in jouw regio of locatie!