Thema avond: kinderen scheppen hun eigen brein
Thema avond: kinderen scheppen hun eigen brein
Thema avond: kinderen scheppen hun eigen brein

Deel dit artikel

29-10-2019
1 minuut

Thema avond: kinderen scheppen hun eigen brein

Forte is jarig en trakteert! Speciaal voor alle Forte ouders ontvangen wij op dinsdagavond 10 december 2019 wetenschapsjournalist (specialiteit hersenonderzoek) en auteur Mark Mieras.

Kinderen maken zich de wereld in een razend tempo eigen. Al spelend en zelf-ontdekkend leggen zij de basis voor hun prestaties in de toekomst. Volwassenen spelen daarbij een sleutelrol, dat staat vast. Maar hoe? Hoe help je een jong kind goed op weg in het leven? Mark Mieras legt uit wat er gebeurt in het bewegelijke kinderbrein en wat onze invloed als ouder(s) hierop is.

Mark Mieras is wetenschapsjournalist en een gewild spreker over de werking van ons brein: het is waardevol als mensen begrijpen hoe het daarboven werkt. Het is waardevol wanneer ouders begrijpen hoe kinderen leren, zich ontwikkelen en presteren.

Sinds 1983 schrijft Mieras over wetenschap en sinds 2001 vrijwel uitsluitend over hersenonderzoek. Hij publiceert in onder andere Volkskrant, NRC en Psychologie Magazine en werkt regelmatig mee aan televisieprogramma’s.

Wil jij, als Forte ouder, graag aanwezig zijn bij deze lezing? Wij bieden hem je gratis aan! De uitnodiging is via de Forte Ouderapp verzonden.

Wat:                 Thema avond: Kinderen scheppen hun eigen brein
Waar:               Forte Experience Room, Berenkoog 35 (De Ondernemerstuin), Alkmaar
Wanneer:         Dinsdag 10 december 2019
Aanvang:         20.00 uur (zaal open vanaf 19.30) tot +/- 22.00 uur
Toegang:         Gratis. Maar vol = vol! Uitsluitend toegang na aanmelding.

Anderen lazen ook: