Vakantie vier je bij Forte: een supergaaf vakantieprogramma!
Vakantie vier je bij Forte: een supergaaf vakantieprogramma!

Deel dit artikel

18-07-2019
1 minuut

Vakantie vier je bij Forte: een supergaaf vakantieprogramma!

Je zou er bíjna de vakantieplannen op afstemmen: het BSO vakantieprogramma zit echt tjokvol met super gave activiteiten, workshops en uitstapjes! Voor zowel jong als oud, van sportief tot creatief; aan alle kinderen is gedacht.

De eerste vakantieweek zit er inmiddels bijna op en we zijn meteen goed begonnen. Voor de sportieve kinderen was er een voetbalkamp en voetgolf. Met een échte touringcar vol BSO vriendjes en vriendinnetjes werd er een bezoek gebracht aan dierentuin Hoenderdaell en op veel locaties konden de kinderen deelnemen aan de muzikale en creatieve workshop Rommelen & Trommelen. En dat is nog maar het begin!

Zeeaquarium, kookworkshops, theatervoorstellingen en insectenworkshops; er staat nog meer dan genoeg op de planning. En ook de sportieve kinderen kunnen naar hartenlust genieten: suppen, klimmen, bodyboarden, sportworkshops en ga zo maar door. Eigenlijk is het te veel om op te noemen. Maar over de Vakantie BSO bij Forte moet je ook niet te veel schrijven, je moet het lekker gaan beleven! Want vakantie vier je bij Forte! Veel plezier.