Welkom terug op de BSO!

Deel dit artikel

06-01-2022
1 minuut

Welkom terug op de BSO!

Vanaf maandag 10 januari 2022 verwelkomen wij graag weer alle Forte kinderen op de BSO’s! Kinderen worden vanaf deze datum weer opgevangen op hun vaste dagen/uren en opvanglocatie zoals die zijn afgesproken in het contract. Met het heropenen van de BSO’s stopt de noodopvang.

Coronamaatregelen

Om de heropening in goede banen te leiden, gelden dezelfde coronamaatregelen als voor de vakantie. We vragen ouders zich aan alle geldende richtlijnen te houden. Want alleen samen kunnen we zo goed mogelijk besmettingen voorkomen en kunnen we de opvang voor zoveel mogelijk kinderen aan blijven bieden!

Ouders worden via de Ouderapp over alle details omtrent de heropening van onze locaties geïnformeerd. Ook vindt u hier meer informatie voor ouders. 

We hebben de kinderen gemist en zijn blij, naast de noodopvang, weer volop te kunnen bijdragen in de ontwikkeling van kinderen en het ontzorgen van ouders in deze lastige tijd!

Wanneer mag mijn kind naar de opvang?

Om te bepalen of uw kind naar de opvang mag komen, raadpleegt u de beslisboom van BOINK: https://www.boink.info/beslisboom.