Kerstvakantie bij de Forte BSO’s!

Deel dit artikel

26-11-2019
1 minuut

Kerstvakantie bij de Forte BSO’s!

Kerstvakantie bij de buitenschoolse opvang van Forte! Deze week wordt het BSO vakantieprogramma bekend. Met de drukke feestdagen voor de boeg is het programma weer een mooie mix tussen actie en lekker chillen. Op het programma staan o.a. schaatsen, winterstukjes maken maar ook gewoon een lekkere pyjamadag op de BSO. Ouders checken de Forte Ouderapp voor het hele programma in de kerstvakantie!

Je zou er bíjna de vakantieplannen op afstemmen: het BSO vakantieprogramma van Forte zit altijd vol met super gave activiteiten, workshops en uitstapjes! Voor zowel jong als oud, van sportief tot creatief; aan alle kinderen is gedacht tijdens de buitenschoolse opvang in de vakantie. Klik hier voor meer info! 

Opvang tijdens schoolvakanties

Schoolgaande kinderen hebben 12 weken per jaar vakantie, maar zoveel weken kan je werkgever jou vaak niet missen. Forte Kinderopvang biedt de oplossing. Vakantieopvang bij onze buitenschoolse opvang, met een programma tjokvol leuke activiteiten. De hele vakantie lang gezellige uitstapjes en coole workshops, zodat ze een echt vakantiegevoel hebben.

Bij Forte Kinderopvang kun je terecht voor:

  • Naschoolse opvang incl. 12 weken schoolvakantie.
  • Of alleen tijdens de vakanties: 6, 9 of 12 vakantieweken.
  • Extra opvang tegen regulier tarief, mits de bezetting het toelaat.

Meer informatie? Bel 0251-658058 of klantenservice@fortekinderopvang.nl.