Thema Feestdagen

Deel dit artikel

19-10-2020
1 minuut

Thema Feestdagen

Vanaf maandag 19 oktober 2020 tot en met het einde van dit jaar is het KDV en BSO thema “Feestdagen”! Binnen dit thema doen we activiteiten die we afstemmen op leeftijd en belangstelling van de kinderen. Bovenop het reguliere aanbod aan activiteiten bieden we ook nog extra workshops aan. Hierover binnenkort meer!

Bij Forte Kinderopvang worden bij de kinderdagverblijven en de BSO’s steeds wisselende thema’s ingezet. Deze periode is dat dus het thema Feestdagen. Bij de peuteropvang wordt gewerkt met de thema’s binnen Uk & Puk.

Naast de reguliere activiteiten en de extra workshops bieden we voor de BSO ook nog elke vakantie een tjokvol vakantieprogramma, zodat de kinderen een echt vakantiegevoel krijgen! Meer informatie over het BSO vakantieprogramma lees je hier. 

Van Forte Kinderopvang mag je meer verwachten: door het rijke aanbod aan activiteiten, toegespitst op leeftijd en belangstelling van jouw kind, is bij ons veel ruimte om de wereld te ontdekken. Spelen en leren gaan hierbij hand in hand!

We hebben een uniek aanbod van workshops en activiteiten die we afstemmen op de leeftijd en belangstelling van de kinderen. Een aanbod dat prikkelt en inspireert, kinderen hun talenten laat ontdekken en ze laat groeien. We prikkelen kinderen om het beste uit zichzelf te halen en bereiden hen voor op de toekomst. Ze leren hun eigen mogelijkheden volledig te benutten en hun talenten te ontdekken. Zo kunnen ze met lef deze uitdagende wereld tegemoet treden.