WELKOM TERUG!

Deel dit artikel

04-06-2020
1 minuut

WELKOM TERUG!

Zoals bekend gemaakt door de overheid gaat op 8 juni het basisonderwijs weer voor 100% open. De buitenschoolse opvang volgt het onderwijs en zal ook per 8 juni weer open gaan. Kinderen worden vanaf deze datum weer opgevangen op hun vaste dagen/uren en opvanglocatie zoals die zijn afgesproken in het contract. We zijn blij alle kinderen weer te ontvangen op hun “eigen” dagen!

Ouders worden via de Ouderapp over alle details omtrent de heropening van onze locaties geïnformeerd. Ook vindt u hier meer informatie voor ouders. 

Noodopvang
Op 8 juni stopt de noodopvang overdag, omdat de scholen, kinderdagopvang en buitenschoolse opvang weer volledig open gaan. Mocht u als ouder behoefte hebben aan extra opvang tijdens reguliere openingstijden, dan kunt u dit op de gebruikelijke manier aanvragen. Vanaf 8 juni is de noodopvang in de avond, nacht en weekenden alleen nog beschikbaar voor kinderen van wie één van de ouders in de zorg werkt. Mocht het vanwege uw zorgberoep voor u nodig zijn, kunnen wij vanaf 8 juni a.s. op uw verzoek opvang op afwijkende tijden verzorgen, zoals in het weekend, ’s avonds of ’s nachts (24/7). Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 0251 – 658 058 of noodopvang@fortekinderopvang.nl.  Meer informatie over onze noodopvang vindt u hier

We hebben de kinderen gemist en zijn blij, naast de noodopvang, weer volop te kunnen bijdragen in de ontwikkeling van kinderen en het ontzorgen van ouders in deze lastige tijd!